Få mere for din bil med vores bilauktion København

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Bor du i København eller omegn, og vil du sælge din bil med minimalt stress og til den bedste pris? Sælg din bil på vores københavnske bilauktion, og få den bedste deal.

Med en bilauktion kan du få op til 10.000 kr. mere for din bil, end du kan hos en forhandler. Du viser din bil til flere købere på en gang, og derfor opnå en bedre pris. 

Sjællands bilauktioner er talrige, og det kan gøre det svært at bestemme, hvor du skal sætte din bil til salg. bilauktion er helt gratis, modsat de andre bilauktioner. Søger du en bilauktion København, er du kommet til det rigtige sted.

Bilvurderings logo

Gratis online evaluering

Bilvurderings logo

Modtag den endelige salgspris direkte hjemmefra

Få en bilvurdering

Anmod om salg og hurtig betaling

Skal bilen skrottes? Her ses en mand som kigger å en defekt bil

Har du forsøgt at sælge din bil til den lokale bilforhandler, uden at få det bud du Ønsker? Der er mange bilforhandlere i København, og du skal bruge rigtig lang tid, hvis du skal køre rundt til hver enkelt bilforhandler, indtil du får et acceptabelt bud på din bil. Du får meget hurtigere en bedre pris for din bil, når du sælger den på en bilauktion. 

Med en bilauktion har du også bedre mulighed for at modtage et attraktivt bud på din bil, da de mange købere konkurrerer mod hinanden om din bil. Hvis en køber vil købe din bil, er han nødt til at byde mere end de andre købere. Du får en bedre pris, end hvis du solgte til din bil direkte til en bilforhandler, der ikke skal konkurrere med andre. Når du sælger din bil på bilauktion, kan du få 5.000 – 10.000 kr. mere for din brugte bil.

Hvad er værdien på din bil?

Hvor meget er min bil værd?

Få en gratis bilvurdering her og nu. Sælg hurtigt og enkelt til den maksimale pris!

Du undgår besværet ved at finde en bilforhandler, der er interesseret i lige netop din bil, når du sælger din bil på en bilauktion. Du sætter din bil til salg, og flere tusinde købere byder på din bil på en gang. Du får kun seriøse bud, da det kun er købere, der faktisk er interesseret i din bil byder på den.

Har du svært ved at bestemme, hvilken af de mange sjællandske bilauktioner, du skal vælge? Sælg din bil på vores københavnske bilauktion og få den bedst mulige pris for din brugte bil! Du kan få en bedre pris, når du viser din bil til 4.000 købere, men tænk hvor meget du kan tjene, når mere end 20.000 professionelle købere byder på din bil på en gang! Det er nøjagtig, hvad der sker når du sælger din bil på vikoeberallebiler.dk s bilauktion København. Jo flere købere der byder på din bil, jo større er sandsynligheden for, at du får en en god pris for den.

Gratis bilvurdering på bare to trin

Når du sælger din bil på en københavnsk bilauktion eller endda en sjællandsk bilauktion, er det ofte købere i nærheden af dig, der byder på din bil. Du får en bedre pris med os, end med andre bilauktioner i København, da vi har købere i hele Europa. Er din bil ikke et attraktivt køb for en dansk køber, vil der være købere i andre lande, som er interesseret. Med vores bilauktion viser du din bil til købere i hele Danmark og andre europæiske lande. Du får derfor hurtigt den optimale pris for din bil. I stedet for en af sjællands bilauktioner kan du sælge din bil på vores bilauktion og få adgang til købere i hele Europa. 

Du får ikke kun adgang til flest mulige købere, når du sælger din bil på vores bilauktion i København, du får også den bedste deal. Vi tager ikke gebyr for at sælge din bil, modsat andre bilauktioner. Vores bilauktion er helt gratis, både for dig som sælger og for køber, så du får altid den fulde salgspris for din bil.

Modtag din endelige salgspris med få klik

Gratis bilvurdering på 2 trin

Indholdsfortegnelse
Vores service til dig

Det er hvad vores kunder siger om os:

Det var super nemt at få skrottet sin bil her

Ford ka Allan Thøgersen

Alt gik nemt og jeg fik en god skrotpræmie for min vikoeberallebiler bil. Et troværdigt og godt sted

Chevrolet matiz Bent H. Madsen

Jeg har fået skrottet min bil hos vikoeberallebiler.dk Tak for en god oplevelse. Nemt og hurtigt.

Hyundai getz Nadja Lauritzen

Høj skrotpræmie. Betalingen med det samme. Nemt og effektivt. Tak vikoeberallebiler.dk

Suzuki ignis Mette T. Sørensen

vikoeberallebiler.dk gjorde det let og bekvemt at skrotte min gamle bil. Effektiv service og en høj skrotpræmie jeg fik.. Anbefales!

Opel Zafira Marco herman

Fantastisk oplevelse med at skrotte min bil hos vikoeberallebiler.dk. Hurtig og problemfri proces. De tog sig godt af alt. Hentede bilen og jeg fik en god pris for min skrotbil.

Peugeot boxer Lukas lorenzen

vikoeberallebiler.dk gjorde det hurtigt og nemt at skrotte min bil. De håndterede alle formaliteter og gjorde det til en ubesværet oplevelse. Topkarakter!

Mercedes 220 Camilla Hessel

Jeg valgte vikoeberallebiler.dk til at skrotte min bil, og det var en fremragende beslutning. Venligt personale og en smidig proces. De afhentede bilen gratis og jeg fik en god pris for min bil. Jeg er meget tilfreds!

Skoda favorit Henriette madsen

Stor tak til Vikoeberallebiler.dk for at håndtere skrotningen af min bil så effektivt. De var professionelle og sørgede for, at alt blev taget hånd om. Jeg fik en god pris for min Vikoeberallebiler bil. Meget tilfreds!

Opel calibra Jonas mogensen

Vikoeberallebiler.dk er min go-to-service til skrotning af biler. De leverede fremragende service og tog sig af alt det nødvendige. De hentede bilen fra Varde. Jeg fik betalingen med det samme og bilen var solgt ..

Volvo 940 Ole Lassen

Vikoeberallebiler.dk gjorde skrotningen af min bil til en ubesværet proces. Jeg behøvede ikke at bekymre mig om noget. Fantastisk service hele vejen igennem! De er nemme at komme i kontakt med og tager sig den ....

Lancia Kappa Mette Boysen

Det var en dejlig nem og skøn oplevelse at skrotte min bil hos Vikoeberallebiler.dk. Motoren var Vikoeberallebiler på min Nissan Micra og Vikoeberallebiler hjalp mig med rådgivning. De overførte pengene samme dag og ......

Nissan Micra Helle ludvigsen

Tak for god hjælp med at finde en god løsning på min bil. Den er nu skrottet og det var nemt og dejligt. Jeg havde en Suzuki som blev totalskadet og Vikoeberallebiler hjalp mig med med at skrotte den.

Suzuki Vitara Fatima Rubaii

Min bil var Vikoeberallebiler . Bilen kunne ikke starte. Defektbil købte den samme dag jeg ringede. Det foregik super godt og effektivt.

Saab 900 Sara jeppesen

Vikoeberallebiler.dk var suer søde. De afhentede bilen fra Kolding samme dag og jeg fik en høj skrotpræmie.

Renault Clio Camilla jespersen

Vikoeberallebiler er min to-go skrothandler. De er søde og effektive og jeg fik alligevel det beløb som jeg i forvejen havde ønsket mig. Skønt sted. Tak for god service

Honda Civic Ulrik Pedersen

Fantastisk service og ekspertise! Jeg fik skrottet min gamle Opel Astra efter en dag. Utroligt imødekommende personale og høje skrotpriser. Kan varmt anbefales!

Opel Astra Mette Jensen

Vikoeberallebiler.dk gjorde hele processen med at skrotte min gamle Opel Corsa utrolig let. Deres hold var hurtige og effektive. Stor ros til dem for deres fantastiske service!" - Henrik Nielsen

Opel Corsa Henrik Nielsen

Jeg valgte at skrotte min Volkswagen Golf hos Vikoeberallebiler.dk, og det var en fantastisk oplevelse. De var professionelle, hjælpsomme og gav mig en fair pris. Jeg er meget tilfreds!"

Volkswagen Golf Henrik Emma Christensen

Vikoeberallebiler.dk leverede en fremragende skrotningsservice til min defekte Volvo V40. De var effektive, pålidelige og tog sig af alt det nødvendige. Fantastisk arbejde!"

Volvo V40 Anders Møller

Utrolig pålidelig og professionel service! De skrottede min Mercedes-Benz C-Klasse på ingen tid, og jeg fik en fornuftig skrotpræmie. Jeg kan varmt anbefale Vikoeberallebiler.dk til alle, der har brug for

Mercedes-Benz C-Klasse Maria Andersen

Jeg er utrolig tilfreds med beslutningen om at skrotte min gamle Ford Fiesta gennem Vikoeberallebiler.dk. De gjorde hele processen enkel og smidig. Kan varmt anbefales!" -

Ford fiesta Louise Pedersen

Fantastisk oplevelse! Jeg skrottede min gamle Citroën C3 hos Vikoeberallebiler.dk, og de gjorde hele processen hurtig og smertefri. Kan varmt anbefale deres skrotningsservice!"

Citroën C3 Lars Pedersen

Jeg valgte at skrotte min defekte Ford Mondeo gennem Vikoeberallebiler.dk, og det var den bedste beslutning. De tog sig af alt papirarbejdet og afhentningen af bilen. Fremragende service!

Ford Mondeo Maria Andersen

Vikoeberallebiler.dk leverede en fremragende skrotningsservice til min gamle Opel Insignia. De var professionelle, pålidelige og gav mig en fair pris for min skrotbil. Stor tak!

Opel Insignia Anders Nielsen

Jeg er meget tilfreds med Vikoeberallebiler.dk for deres hurtige og effektive skrotning af min Volkswagen Polo. De gjorde hele processen ubesværet, og deres kundeservice var fremragende!

Volkswagen Polo Emma Larsen

En stor tak til Vikoeberallebiler.dk for deres fremragende hjælp med skrotningen af min Nissan Qashqai. De var pålidelige, effektive og gav mig en god skrotpris. Absolut anbefalet!

Nissan Qashqai Nikolaj Jensen

Efter at have besluttet mig for at skrotte min Vikoeberallebiler Opel Corsa, valgte jeg Vikoeberallebiler.dk, og jeg blev ikke skuffet! Deres dygtige team håndterede hele processen med lethed og sikrede mig en rimelig skrotpris. Fantastisk service!

Kia Picanto Anders Nielsen

Valgte at skrotte min gamle Nissan Micra gennem Vikoeberallebiler.dk , og det var den bedste beslutning nogensinde! Deres effektive og pålidelige service gjorde hele processen enkel og problemfri. Kan varmt anbefales!

Nissan Micra Louise Andersen

Jeg valgte at lade min Vikoeberallebiler Ford Focus blive skrottet hos Vikoeberallebiler.dk, og jeg blev ikke skuffet! De tog sig af alt, fra afhentning til de nødvendige formaliteter. En fantastisk service, som jeg gerne anbefaler til andre!

Ford Focus Morten Hansen