Slutseddel bil skal du have, for at sælge din bil

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Ved salg af din bil skal du altid være sikker på, at du har en slutseddel til bil.

Selv om en mundtlig aftale er bindende, er det ekstremt svært at bevise aftalens betingelser, hvis der opstår en tvist mellem dig og køber. En slutseddel bil er din skriftlige bekræftelse på alle de betingelser, som du og køberen er blevet enige om ved salget.

 Sælg din bil til vikoeberallebiler.dk i stedet og undgå besværet med at skrive en juridisk holdbar bil slutseddel. Vi sørger for en ordentlig slutseddel til din bil, så du er sikker på, at der ikke opstår problemer efter bilen er solgt.

Bilvurderings logo

Få en gratis bilvurdering med vores online bilberegner

Bilvurderings logo

En af vores sælgere vil kontakte dig med et tilbud på din bil

Få en bilvurdering

Sælg din bil og få en høj skrotræmie

Skal bilen skrottes? Her ses en mand som kigger å en defekt bil

En bil slutseddel dokumenterer alle de vilkår, som du og køberen er blevet enige om, samt relevante oplysninger om dig som sælger, køberen og bilen. Du skal selvfølgelig have dit navn og adresse med og det samme gælder for køberen, men hvad er det vigtigste, du skal notere vedrørende bilen? Som standard skal du inkludere bilens første registreringsår og aktuelle kilometerstand, da det har stor betydning for værdien på din bil, så husk at det skal dokumenteres korrekt.

 Bilens aktuelle stand er det, der har størst indflydelse på bilens værdi, efter registreringsår og kilometertal. Det er derfor specielt vigtigt at dokumentere din bils stand nøje, hvis din bil ikke længere er helt ny. Du skal inkludere alle fejl og mangler i slutsedlen, så køberen ikke kan kræve, at du betaler for udbedrelse af disse skader efter bilen er solgt. Vær altid ærlig omkring bilens eventuelle fejl og mangler; bare fordi køberen overser en fejl, når han undersøger bilen, betyder det ikke, at du ikke er forpligtet til at oplyse fejlen i slutsedlen. Du kan komme til at hæfte for fejl, som køberen opdager efter salget, hvis køberen kan bevise, at du har kendt til fejlen eller burde have.

Hvad er værdien på din bil?

Hvor meget er min bil værd?

Få en gratis bilvurdering her og nu. Sælg hurtigt og enkelt til den maksimale pris!

Du skal også huske at dokumentere tidligere skader og ulykker din bil har haft. Det gælder især skader, der har ført til en større reparation. Køberen har ret til at vide, om bilen har været indblandet i en ulykke, også selv om skaden nu er udbedret og ikke længere virker relevant. Det kan føre til en juridiske problemer, eller endda en retssag, efter salget, hvis du ikke har beskrevet bilens stand nøje og ærligt, overfor køberen, da køberen kan kræve erstatning for udbedrelse af fejl. Samtidig sikrer du dig selv, at alt er i orden fra din side og er skriftligt dokumenteret, inden du sælger bilen.

2. Salg af bil privat: slutseddel sikrer dig mod problemer efter bilsalget

Du er selv ansvarlig for at lave en slutseddel, som privat bilsælger. Udover bilens stand er det selvfølgelig også vigtigt at slutseddel til bil omfatter information om salgsvilkårene, som du og køberen er blevet enige om. Hertil hører salgsprisen, datoen for ejerskiftet, og hvem der er ansvarlig for omregistreringen af bilen. Selv om I har en mundtlig aftale, anbefaler vikoeberallebiler.dk altid at få disse punkter skrevet ind i en slutseddel bil, så du undgår problemer, hvis der senere skulle opstå en uoverensstemmelse mellem dig og køberen. Du har bevis for, hvilken pris I er blevet enige om, og hvornår køberen skal overtage bilen. Køberen kan derfor ikke forsøge at presse prisen ned eller påstå, at han ikke har modtaget bilen på den aftalte dato. 

Som privat sælger kan du i princippet finde en slutseddel online, men du skal være opmærksom på, at den ikke nødvendigvis dækker alle aspekter af dit bilsalg. Hvert bilsalg er unikt, så du skal have en slutseddel, der passer helt perfekt til din situation.

3. Sælg din bil til vikoeberallebiler.dk, vi sørger for slutseddel bil

Skal bilen skrottes? Her ses en mand som kigger å en defekt bil

Vil du undgå alt besværet ved at skrive din egen slutseddel bil til privat bilsalg, så sælg din bil til os i stedet! Vi er en professionel online forhandler, så når du sælger din bil til os sørger vi for at lave slutsedlen for dig. Vores bil slutseddel dækker alle de nødvendige aspekter af dit bilsalg, så du kan være helt sikker på, at du ikke kommer

ud for juridiske problemer efter bilsalget. Med vores slutseddel ved du, at din bil bliver beskrevet helt korrekt, inklusive eventuelle fejl og mangler. Vi starter med at undersøge din bil grundigt, så du og vi nøjagtig ved hvilken stand bilen er i, inden vi køber den. En grundig undersøgelse og vurdering betyder, at du får en nøjagtig og fair pris for din bil, og samtidig undgår ubehagelige overraskelser, efter bilen er solgt. Du undgår stress og slipper for alt det arbejde, du skal lave, hvis du selv vil sælge din bil og hermed lave en slutseddel.

Modtag din endelige salgspris med få klik

Modtag din endelige salgspris med få klik

Indholdsfortegnelse
Vores service til dig
Læs mere om

Det er hvad vores kunder siger om os:

Det var super nemt at få skrottet sin bil her

Ford ka Allan Thøgersen

Alt gik nemt og jeg fik en god skrotpræmie for min vikoeberallebiler bil. Et troværdigt og godt sted

Chevrolet matiz Bent H. Madsen

Jeg har fået skrottet min bil hos vikoeberallebiler.dk Tak for en god oplevelse. Nemt og hurtigt.

Hyundai getz Nadja Lauritzen

Høj skrotpræmie. Betalingen med det samme. Nemt og effektivt. Tak vikoeberallebiler.dk

Suzuki ignis Mette T. Sørensen

vikoeberallebiler.dk gjorde det let og bekvemt at skrotte min gamle bil. Effektiv service og en høj skrotpræmie jeg fik.. Anbefales!

Opel Zafira Marco herman

Fantastisk oplevelse med at skrotte min bil hos vikoeberallebiler.dk. Hurtig og problemfri proces. De tog sig godt af alt. Hentede bilen og jeg fik en god pris for min skrotbil.

Peugeot boxer Lukas lorenzen

vikoeberallebiler.dk gjorde det hurtigt og nemt at skrotte min bil. De håndterede alle formaliteter og gjorde det til en ubesværet oplevelse. Topkarakter!

Mercedes 220 Camilla Hessel

Jeg valgte vikoeberallebiler.dk til at skrotte min bil, og det var en fremragende beslutning. Venligt personale og en smidig proces. De afhentede bilen gratis og jeg fik en god pris for min bil. Jeg er meget tilfreds!

Skoda favorit Henriette madsen

Stor tak til Vikoeberallebiler.dk for at håndtere skrotningen af min bil så effektivt. De var professionelle og sørgede for, at alt blev taget hånd om. Jeg fik en god pris for min Vikoeberallebiler bil. Meget tilfreds!

Opel calibra Jonas mogensen

Vikoeberallebiler.dk er min go-to-service til skrotning af biler. De leverede fremragende service og tog sig af alt det nødvendige. De hentede bilen fra Varde. Jeg fik betalingen med det samme og bilen var solgt ..

Volvo 940 Ole Lassen

Vikoeberallebiler.dk gjorde skrotningen af min bil til en ubesværet proces. Jeg behøvede ikke at bekymre mig om noget. Fantastisk service hele vejen igennem! De er nemme at komme i kontakt med og tager sig den ....

Lancia Kappa Mette Boysen

Det var en dejlig nem og skøn oplevelse at skrotte min bil hos Vikoeberallebiler.dk. Motoren var Vikoeberallebiler på min Nissan Micra og Vikoeberallebiler hjalp mig med rådgivning. De overførte pengene samme dag og ......

Nissan Micra Helle ludvigsen

Tak for god hjælp med at finde en god løsning på min bil. Den er nu skrottet og det var nemt og dejligt. Jeg havde en Suzuki som blev totalskadet og Vikoeberallebiler hjalp mig med med at skrotte den.

Suzuki Vitara Fatima Rubaii

Min bil var Vikoeberallebiler . Bilen kunne ikke starte. Defektbil købte den samme dag jeg ringede. Det foregik super godt og effektivt.

Saab 900 Sara jeppesen

Vikoeberallebiler.dk var suer søde. De afhentede bilen fra Kolding samme dag og jeg fik en høj skrotpræmie.

Renault Clio Camilla jespersen

Vikoeberallebiler er min to-go skrothandler. De er søde og effektive og jeg fik alligevel det beløb som jeg i forvejen havde ønsket mig. Skønt sted. Tak for god service

Honda Civic Ulrik Pedersen

Fantastisk service og ekspertise! Jeg fik skrottet min gamle Opel Astra efter en dag. Utroligt imødekommende personale og høje skrotpriser. Kan varmt anbefales!

Opel Astra Mette Jensen

Vikoeberallebiler.dk gjorde hele processen med at skrotte min gamle Opel Corsa utrolig let. Deres hold var hurtige og effektive. Stor ros til dem for deres fantastiske service!" - Henrik Nielsen

Opel Corsa Henrik Nielsen

Jeg valgte at skrotte min Volkswagen Golf hos Vikoeberallebiler.dk, og det var en fantastisk oplevelse. De var professionelle, hjælpsomme og gav mig en fair pris. Jeg er meget tilfreds!"

Volkswagen Golf Henrik Emma Christensen

Vikoeberallebiler.dk leverede en fremragende skrotningsservice til min defekte Volvo V40. De var effektive, pålidelige og tog sig af alt det nødvendige. Fantastisk arbejde!"

Volvo V40 Anders Møller

Utrolig pålidelig og professionel service! De skrottede min Mercedes-Benz C-Klasse på ingen tid, og jeg fik en fornuftig skrotpræmie. Jeg kan varmt anbefale Vikoeberallebiler.dk til alle, der har brug for

Mercedes-Benz C-Klasse Maria Andersen

Jeg er utrolig tilfreds med beslutningen om at skrotte min gamle Ford Fiesta gennem Vikoeberallebiler.dk. De gjorde hele processen enkel og smidig. Kan varmt anbefales!" -

Ford fiesta Louise Pedersen

Fantastisk oplevelse! Jeg skrottede min gamle Citroën C3 hos Vikoeberallebiler.dk, og de gjorde hele processen hurtig og smertefri. Kan varmt anbefale deres skrotningsservice!"

Citroën C3 Lars Pedersen

Jeg valgte at skrotte min defekte Ford Mondeo gennem Vikoeberallebiler.dk, og det var den bedste beslutning. De tog sig af alt papirarbejdet og afhentningen af bilen. Fremragende service!

Ford Mondeo Maria Andersen

Vikoeberallebiler.dk leverede en fremragende skrotningsservice til min gamle Opel Insignia. De var professionelle, pålidelige og gav mig en fair pris for min skrotbil. Stor tak!

Opel Insignia Anders Nielsen

Jeg er meget tilfreds med Vikoeberallebiler.dk for deres hurtige og effektive skrotning af min Volkswagen Polo. De gjorde hele processen ubesværet, og deres kundeservice var fremragende!

Volkswagen Polo Emma Larsen

En stor tak til Vikoeberallebiler.dk for deres fremragende hjælp med skrotningen af min Nissan Qashqai. De var pålidelige, effektive og gav mig en god skrotpris. Absolut anbefalet!

Nissan Qashqai Nikolaj Jensen

Efter at have besluttet mig for at skrotte min Vikoeberallebiler Opel Corsa, valgte jeg Vikoeberallebiler.dk, og jeg blev ikke skuffet! Deres dygtige team håndterede hele processen med lethed og sikrede mig en rimelig skrotpris. Fantastisk service!

Kia Picanto Anders Nielsen

Valgte at skrotte min gamle Nissan Micra gennem Vikoeberallebiler.dk , og det var den bedste beslutning nogensinde! Deres effektive og pålidelige service gjorde hele processen enkel og problemfri. Kan varmt anbefales!

Nissan Micra Louise Andersen

Jeg valgte at lade min Vikoeberallebiler Ford Focus blive skrottet hos Vikoeberallebiler.dk, og jeg blev ikke skuffet! De tog sig af alt, fra afhentning til de nødvendige formaliteter. En fantastisk service, som jeg gerne anbefaler til andre!

Ford Focus Morten Hansen