Har du gæld i bil? Sælg din bil til vikoeberallebiler.dk!

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Når du har gæld i bil, er det svært at sælge din brugte bil. Sælg din bil til os og lad os klare alt arbejdet! Vi køber din bil og tilbagebetaler restgælden.

Det er svært at sælge en bil med gæld i, da det er risikabelt for køberen. Mange private købere vil ikke købe en bil, der er belånt, da panthaveren kan forlange bilen tilbage, hvis du som sælger ikke betaler gælden.

 Som sælger skal du gøre køberen opmærksom på eventuelt gæld i bilen, ellers kan risikere du en retssag. Det er ligeledes også muligt at køberen vil ophæve salget. 

Udgå alt besværet og book en aftale i en af vores afdelinger, vi betaler restgælden til banken, og resten udbetaler vi til dig.

Bilvurderings logo

Få en gratis bilvurdering med vores online bilberegner

Bilvurderings logo

En af vores sælgere vil kontakte dig med et tilbud på din bil

Få en bilvurdering

Sælg din bil og få en høj skrotræmie

Skal bilen skrottes? Her ses en mand som kigger å en defekt bil

Det er aldrig nemt at sælge en brugt bil, og det er endnu sværere, når der er gæld i bilen. Restgæld i biler er problematisk både for køber og dig som sælger. Når du som sælger har pant i bilen, er du er forpligtet til at oplyse køberen om dette, inden du sælger bilen. Du risikerer at blive anmeldt for bedrageri, når du ikke fortæller køberen om gæld i bilen. Det kan endda ende med en retssag, hvis køberen melder dig til politiet, så du skal altid huske at oplyse om gæld i bilen. Køberen kan kræve, at handlen skal gå tilbage, hvis du sælger du en bil med restgæld, som du ikke kan betale. 

Det er en besværlig og tidskrævende proces for dig som sælger, hvis du ikke længere har de penge, som køberen har betalt for bilen. Har du ikke pengene, bliver du nødt til at tage et lån i banken, for at betale købesummen tilbage. Har du ikke mulighed for at skaffe pengene, kan køberen melde dig til politiet, og du risikerer hermed en retssag. 

Som sælger vil du selvfølgelig gerne vide med sikkerhed, at din bil er solgt. Det er aldrig godt at stå i den situation, at køberen vil have at handlen skal gå tilbage på grund af gæld, når du ellers troede, du havde solgt din bil. Det koster dig tid og energi, og du har igen en bil, du skal af med.

Hvad er værdien på din bil?

Hvor meget er min bil værd?

Få en gratis bilvurdering her og nu. Sælg hurtigt og enkelt til den maksimale pris!

En bil med gæld kan også medføre alvorlige problemer for køberen, og de har derfor god grund til at være forsigtige med at købe en bil med gæld. Når du har pant i bilen, og du sælger den, er det den nye ejer, der er ansvarlig for den resterende gæld. Det betyder at banken eller panthaveren kan forlange bilen tilbage, selv om den er solgt videre, og så er det den nye ejer, der risikerer at miste bilen og ikke dig.

Køberen af din bil har to valg, enten kan han betale gælden af, hvis han vil beholde bilen, eller også kan han aflevere den til panthaver. Uanset hvad køber gør, har han kun mulighed for at henvende sig til dig, for at få sine penge igen. Vælger køberen at betale din gæld, for at beholde bilen, er det ikke garanteret, at han får pengene igen, da du måske ikke længere har pengene. Selv hvis køberen har fået et underskrevet gældsdokument på gældens beløb, er det ikke garanteret, at han får pengene tilbage, så spørg dig selv, hvorfor vil køberen løbe den risiko? Når der er mulighed for, at skulle betale en andens gæld, eller endda miste bilen, er det klart at så mange købere fravælger biler med restgæld.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Restgæld i bil er ikke et problem, når du sælger din bil til vikoeberallebiler.dk

Undgå besværet og usikkerheden med restgæld i biler og sælg din bil til os! Vi køber gerne biler med restgæld, og vi sørger for at gælden bliver indfriet med det samme. Sælger du bilen til os, tilbagebetaler vi gælden og sørger for, at du får udbetalt resten af salgsbeløbet hurtigt og ukompliceret.

Du behøver ikke bruge tid på at finde en køber, der er interesseret i din bil med gæld i. Du behøver heller ikke tage dig af papirarbejdet, der er forbundet med gælden. Når du har solgt din bil til os, ved du, at gælden er betalt, og du er derfor sikker på, at vi ikke kræver, at handlen går tilbage. Du er desuden sikker på, at dit bilsalg ikke kommer til at føre til en retssag.

Overstiger gælden bilens værdi er det heller ikke et problem. Når vi har købt din bil, sender vi dig en faktura, hvor du betaler differencen. Når vi har modtaget betalingen for differencen, indfrier vi gælden for dig. Har du gæld i bil og vil sælge den hurtigt og uden besvær, så sælg din bil til vikoeberallebiler.dk.

Få Danmarks højeste skrotpræmie nu

Modtag din endelige salgspris med få klik

Gratis bilvurdering på 2 trin

Indholdsfortegnelse
Vores service til dig

Det er hvad vores kunder siger om os:

Det var super nemt at få skrottet sin bil her

Ford ka Allan Thøgersen

Alt gik nemt og jeg fik en god skrotpræmie for min vikoeberallebiler bil. Et troværdigt og godt sted

Chevrolet matiz Bent H. Madsen

Jeg har fået skrottet min bil hos vikoeberallebiler.dk Tak for en god oplevelse. Nemt og hurtigt.

Hyundai getz Nadja Lauritzen

Høj skrotpræmie. Betalingen med det samme. Nemt og effektivt. Tak vikoeberallebiler.dk

Suzuki ignis Mette T. Sørensen

vikoeberallebiler.dk gjorde det let og bekvemt at skrotte min gamle bil. Effektiv service og en høj skrotpræmie jeg fik.. Anbefales!

Opel Zafira Marco herman

Fantastisk oplevelse med at skrotte min bil hos vikoeberallebiler.dk. Hurtig og problemfri proces. De tog sig godt af alt. Hentede bilen og jeg fik en god pris for min skrotbil.

Peugeot boxer Lukas lorenzen

vikoeberallebiler.dk gjorde det hurtigt og nemt at skrotte min bil. De håndterede alle formaliteter og gjorde det til en ubesværet oplevelse. Topkarakter!

Mercedes 220 Camilla Hessel

Jeg valgte vikoeberallebiler.dk til at skrotte min bil, og det var en fremragende beslutning. Venligt personale og en smidig proces. De afhentede bilen gratis og jeg fik en god pris for min bil. Jeg er meget tilfreds!

Skoda favorit Henriette madsen

Stor tak til Vikoeberallebiler.dk for at håndtere skrotningen af min bil så effektivt. De var professionelle og sørgede for, at alt blev taget hånd om. Jeg fik en god pris for min Vikoeberallebiler bil. Meget tilfreds!

Opel calibra Jonas mogensen

Vikoeberallebiler.dk er min go-to-service til skrotning af biler. De leverede fremragende service og tog sig af alt det nødvendige. De hentede bilen fra Varde. Jeg fik betalingen med det samme og bilen var solgt ..

Volvo 940 Ole Lassen

Vikoeberallebiler.dk gjorde skrotningen af min bil til en ubesværet proces. Jeg behøvede ikke at bekymre mig om noget. Fantastisk service hele vejen igennem! De er nemme at komme i kontakt med og tager sig den ....

Lancia Kappa Mette Boysen

Det var en dejlig nem og skøn oplevelse at skrotte min bil hos Vikoeberallebiler.dk. Motoren var Vikoeberallebiler på min Nissan Micra og Vikoeberallebiler hjalp mig med rådgivning. De overførte pengene samme dag og ......

Nissan Micra Helle ludvigsen

Tak for god hjælp med at finde en god løsning på min bil. Den er nu skrottet og det var nemt og dejligt. Jeg havde en Suzuki som blev totalskadet og Vikoeberallebiler hjalp mig med med at skrotte den.

Suzuki Vitara Fatima Rubaii

Min bil var Vikoeberallebiler . Bilen kunne ikke starte. Defektbil købte den samme dag jeg ringede. Det foregik super godt og effektivt.

Saab 900 Sara jeppesen

Vikoeberallebiler.dk var suer søde. De afhentede bilen fra Kolding samme dag og jeg fik en høj skrotpræmie.

Renault Clio Camilla jespersen

Vikoeberallebiler er min to-go skrothandler. De er søde og effektive og jeg fik alligevel det beløb som jeg i forvejen havde ønsket mig. Skønt sted. Tak for god service

Honda Civic Ulrik Pedersen

Fantastisk service og ekspertise! Jeg fik skrottet min gamle Opel Astra efter en dag. Utroligt imødekommende personale og høje skrotpriser. Kan varmt anbefales!

Opel Astra Mette Jensen

Vikoeberallebiler.dk gjorde hele processen med at skrotte min gamle Opel Corsa utrolig let. Deres hold var hurtige og effektive. Stor ros til dem for deres fantastiske service!" - Henrik Nielsen

Opel Corsa Henrik Nielsen

Jeg valgte at skrotte min Volkswagen Golf hos Vikoeberallebiler.dk, og det var en fantastisk oplevelse. De var professionelle, hjælpsomme og gav mig en fair pris. Jeg er meget tilfreds!"

Volkswagen Golf Henrik Emma Christensen

Vikoeberallebiler.dk leverede en fremragende skrotningsservice til min defekte Volvo V40. De var effektive, pålidelige og tog sig af alt det nødvendige. Fantastisk arbejde!"

Volvo V40 Anders Møller

Utrolig pålidelig og professionel service! De skrottede min Mercedes-Benz C-Klasse på ingen tid, og jeg fik en fornuftig skrotpræmie. Jeg kan varmt anbefale Vikoeberallebiler.dk til alle, der har brug for

Mercedes-Benz C-Klasse Maria Andersen

Jeg er utrolig tilfreds med beslutningen om at skrotte min gamle Ford Fiesta gennem Vikoeberallebiler.dk. De gjorde hele processen enkel og smidig. Kan varmt anbefales!" -

Ford fiesta Louise Pedersen

Fantastisk oplevelse! Jeg skrottede min gamle Citroën C3 hos Vikoeberallebiler.dk, og de gjorde hele processen hurtig og smertefri. Kan varmt anbefale deres skrotningsservice!"

Citroën C3 Lars Pedersen

Jeg valgte at skrotte min defekte Ford Mondeo gennem Vikoeberallebiler.dk, og det var den bedste beslutning. De tog sig af alt papirarbejdet og afhentningen af bilen. Fremragende service!

Ford Mondeo Maria Andersen

Vikoeberallebiler.dk leverede en fremragende skrotningsservice til min gamle Opel Insignia. De var professionelle, pålidelige og gav mig en fair pris for min skrotbil. Stor tak!

Opel Insignia Anders Nielsen

Jeg er meget tilfreds med Vikoeberallebiler.dk for deres hurtige og effektive skrotning af min Volkswagen Polo. De gjorde hele processen ubesværet, og deres kundeservice var fremragende!

Volkswagen Polo Emma Larsen

En stor tak til Vikoeberallebiler.dk for deres fremragende hjælp med skrotningen af min Nissan Qashqai. De var pålidelige, effektive og gav mig en god skrotpris. Absolut anbefalet!

Nissan Qashqai Nikolaj Jensen

Efter at have besluttet mig for at skrotte min Vikoeberallebiler Opel Corsa, valgte jeg Vikoeberallebiler.dk, og jeg blev ikke skuffet! Deres dygtige team håndterede hele processen med lethed og sikrede mig en rimelig skrotpris. Fantastisk service!

Kia Picanto Anders Nielsen

Valgte at skrotte min gamle Nissan Micra gennem Vikoeberallebiler.dk , og det var den bedste beslutning nogensinde! Deres effektive og pålidelige service gjorde hele processen enkel og problemfri. Kan varmt anbefales!

Nissan Micra Louise Andersen

Jeg valgte at lade min Vikoeberallebiler Ford Focus blive skrottet hos Vikoeberallebiler.dk, og jeg blev ikke skuffet! De tog sig af alt, fra afhentning til de nødvendige formaliteter. En fantastisk service, som jeg gerne anbefaler til andre!

Ford Focus Morten Hansen